Recenzii

Serile sociale – am reușit sa ne cunoaștem unii pe alții mult mai bine, într-un mod foarte distractiv și relaxant.

Alexandru Udrea
ESU - LSFETc

Întâlnirea cu absolvenții de la etc chiar mi s-a parut interactivă deoarece au acceptat orice tip de întrebare și mi-a plăcut ca Florin a avut ideea de a fi un dialog cu Adi fără sa îl anunțe pentru a face întâlnirea mai spontană.

Alexandru Udrea
ESU - LSFETc

Trainingul de time management pot spune ca a fost și el un succes doar ca ,fiind al doilea training la care am fost și am avut așteptări mai mari care nu au fost atinse in totalitate dar mi-a plăcut acel tabel cu orele libere(la care am aflat ca am – 16 ore libere pe săptămâna) și jocul in care trebuie doi parteneri trebuie sa se convingă unul pe altul sa accepte ceva.

Alexandru Udrea
ESU - LSFETc

Lucrul special la JSU nu a fost că m-a făcut fericită peste măsură; ci faptul că încă mă face.

Întreaga experiență mi s-a părut de pe alt tărâm, cu totul și cu totul magic. Când am pășit în campus eram o elevă ce urma să înceapă clasa a XII-a fără o idee clară de viitor, care nu prea cunoștea pe nimeni, puțin speriată dar foarte entuziasmată. Iar spre surprinderea mea, când am plecat, cu lacrimi în ochi, am simțit pentru prima oară că o să îmi găsesc locul. Iar tot acest fapt s-a datorat oamenilor minunați pe care i-am cunoscut, unii ajungându-mi buni prieteni.

La finalul verii, am realizat că acesta nu este un proiect, ci o întreagă experiență capabilă să conecteze oamenii în moduri neașteptate. Am călătorit mult în țară și în majoritatea locurilor am ajuns să întâlnesc persoane care au luat parte la aceeași experiență ca mine, fie în același an, fie înaintea mea, oameni cu care am schimbat păreri și povești timp de ore în şir, zâmbind larg de fiecare dată.

Pe mine m-a fascinat cât suflet a fost pus în realizarea acestui proiect; toți cei responsabili au fost 100% implicați și dedicați să ne ofere tururor două săptămâni de-a dreptul memorabile: creând situații inedite pentru şi simulând perioade ale studenției, toate cu scopul de a ne ajuta să înțelegem această etapă a vieții și să o așteptăm cu nerăbdare și foarte multă determinare. La mine pot spune că a funcționat.

Am fost rugată, împreună cu ceilalți participanți, ca, la final, să îmi derulez în minte propriul aftermovie al JSU Unşpe-atunci am aflat că 300 de oameni pot plânge simultan, cu ochii închiși, dar ținându-se de mână toți: pentru mine aceata este reprezentarea vizuală a celui mai special proiect din viața mea de până acum.

Andreea Cristina Prejbeanu
JSU - OSUBB

Olimpiada trazniților mi s-a parut cea mai amuzanta chestie din tot esu dar și competitiva puțin astfel încât ne-a făcut sa ne dorim sa facem pe traseu cât mai bine ,dar și jocul nostru de după in care ne-am udat cu gălețile și sticlele de apa au fost distractive și ma bucur ca ați acceptat și tu și Pavel sa intrati.

Alexandru Udrea
ESU - LSFETc

La căutarea de comori a fost foarte interesantă toată ideea și cu ghicitorile, doar ca ar fi fost mai bine să aibă fiecare alt punct de plecare la aceeași ora astfel să nu își piardă cheful grupele 4, 5, 6 și 7.

Alexandru Udrea
ESU - LSFTc

Seara de jocuri de masă nu mi-a plăcut foarte mult pentru ca nu sunt un fan al acestora și de cele mai multe ori am rămas pe lângă și probabil ar fi fost mai bine să alegeți o locație unde să se poate juca și biliard sau fotbal de masă.

Alexandru Udrea
ESU - LSFETc

Vizita la Continental mi s-a părut foarte interesanta pe parte practica, deoarece am avut ocazia sa punem în practica noțiuni teoretice pe care le-am învățat de-a lungul Liceului și chiar și cursurilor din cadrul programului.

Gabriel Crisan
ESU - LSFETc

Triatlon mi s-a părut o activitate foarte recreativa care ne-a permis sa ne relaxam și sa ne destindem puțin.

Gabriel Crisan
ESU - LSFETc

La time management am învățat cât de important e sa îți organizezi programul, programand lucrurile pe care vrei sa le faci.

Gabriel Crisan
ESU - LSFETc

Training ul de public speaking a fost, după mine cel mai reușit dintre toate, a reușit sa ne capteze atenția, dar totodată sa ne destindă folosind jocuri și interactionand cu noi, prezentandu-ne cum ar trebui sa procedam în anumite situații de stres.

Gabriel Crisan
ESU - LSFETc

Vizita la continental pentru mine a fost puțin mai plictisitoarea pentru ca sunt mai pasionat de software decât de hardware ,însă tot mi-a plăcut sa lipesc componentele pe plăcută

Alexandru Udrea
ESU - LSFETc

Întâlnirea cu absolvenții a fost interesantă deoarece ne-au fost prezentate suișurile și coborâșurile pe care este posibil să le întâmpinăm ca studenți, și că niciodată nu știi exact ce îți oferă viața.

Gabriel Crisan
ESU - LSFETc

Razele de soare printre crengile copacilor din Hașdeu, veșnica agitație, oboseala aia care nu-ți dă pace și care totuși te face sa o iei de la capăt cu același entuziasm a doua zi.

Oamenii frumoși care parcă toți și-au propus să facă parte din cea mai faină experiență din viața ta, lucrurile interesante pe care le inveți despre tine si viitorul tău, nopțile calde în care chitara trezea în tine cele mai frumoase sentimente și emoți, provocările care te testau constant și care te motivau să ieși din zona ta de confort și mai ales persoanele pe care ți-e imposibil să le uiți oricât ai vrea, asta a însemnat (doar ce se poate descrie în cuvinte) pentru mine JSU.

Cel mai trist lucru care-mi vine în minte legat de acest capitol din viața mea e că durează atât de mult până la ediția JSU în care mă voi afla în postura omului care-și dedică timpul, buna dispoziție și energia ca cei ce vor participa în cadrul proiectului să trăiască și să simtă cel puțin experiența unică de care am avut eu parte.

Sîrbu Ionuț Petru
JSU - OSUBB

La training ul de Teamwork am învățat ce înseamnă cu adevărat munca în echipa și cum sa fim mai eficienți

Gabriel Crisan
ESU - LSFETc

Trainingul de team work a fost o provocare pentru ca a trebuit sa ajungem toti la o decizie comuna ceea ce nu a fost foarte ușor și trebuia sa ne coordonam cum trebuie,însă la final a ieșit bine după multe neînțelegeri

Alexandru Udrea
ESU - LSFETc

Trainingul de public speaking pentru mine a fost cea mai importantă activitate pentru ca acolo am învățat cum sa scap de obiceiurile care nu îmi plac și am scăpat de teama de a vorbi in public și nu numai,de asemenea am învățat ca dacă gândirea este pozitivă orice îmi doresc pot sa reușesc sa fac.

Alexandru Udrea
ESU - LSFETc

Căutarea de comori a fost una dintre cele mai interesante activități, deoarece, pe lângă faptul că am învățat cât de cât centrul orașului, ne-am dat seama că părerea fiecăruia contează, și trebuie luata în considerare.

Gabriel Crisan
ESU - LSFETc

Serile sociale in spatele casei au fost de ajutor pentru ca datorită jocurilor de spart gheata in discuții deoarece erau propuse subiecte destul de ciudate ,dar și seara de film a fost frumoasa pentru ca am aflat ca multe lume are preferințe asemănătoare cu mine in legatura cu filmul(chiar dacă am adormit in hamac trei sfert de film pentru ca eram foarte obosit).

Alexandru Udrea
ESU - LSFETc

În serile de jocuri am reușit să ne mai detașăm, să uitam de oboseală și să ne distrăm.

Gabriel Crisan
ESU - LSFETc