imagine-MSU

Maritime Summer University (MSU)

Ne vedem în 2021

Ce este Maritime Summer University?
Maritime Summer University este un proiect organizat de Liga Studenţilor din Universitatea Maritimă din Constanţa, în parteneriat cu Universitatea Maritimă din Constanţa ce are ca activitate principală simularea procesului de predare, învăţare şi evaluare în Universitatea Maritimă din Constanţa, pentru un număr de peste 75 de elevi din toată ţara, dar și din afara granițelor, absolvenţi ai claselor a X-a și a XI-a. Elevii vor urma un program de cursuri, seminarii şi laboratoare reprezentative pentru anul I , II şi III de studiu, susţinute de profesorii noştri universitari, iar cursurile vor fi predate în cadrul facultăţii.
 
Pe lângă programul de educaţie formală oferit, proiectul nostru urmăreşte crearea unui cadru de dezbateri şi educaţie non-formală prin intermediul activităţilor propuse: sesiuni de informare, activităţi de socializare, discuţii pe teme educaţionale etc.
 
Proiectul vine în ajutorul elevilor indecişi cu privire la facultăţile între care au de ales pentru a-şi continua studiile la nivel universitar.
 
Prin acest proiect elevii din clasa a XI-a pot să experimenteze viaţa de student în facultatea pe care doresc să o urmeze, având oportunitatea să testeze cursurile mai multor facultăţi din universitate, pentru ca în final să facă o alegere conştientă şi sigură.

Date

12 - 25 iul. 2019
Expired!

More Info

Facebook

Location

Constanța
Category
Liga Studenților din Universitatea Maritimă Constanța (LSUMC)

Organizer

Liga Studenților din Universitatea Maritimă Constanța (LSUMC)
Phone
0763 939 043
Email
ligastudentilorumc@yahoo.com
Website
http://lsumc.ro
Facebook