Universități de vară pentru elevi
Organizația Studenților Farmaciști Cluj-Napoca (OSF)

Organizer

Organizația Studenților Farmaciști Cluj-Napoca (OSF)
Email
osf.contact@yahoo.com
Website
http://osfcluj.ro

Other Organizers

Organizaţia Studenţilor Medicinişti (OSM)
Organizaţia Studenţilor Medicinişti (OSM)
Email
vpe@osmcluj.ro
Website
http://osmcluj.ro
Organizaţia Studenţilor Stomatologi (OSS)
Organizaţia Studenţilor Stomatologi (OSS)
Email
osscj@yahoo.com
Website
http://osscluj.ro
REGISTER

Location

Cluj
Category

More Info

Facebook

Date

19 iul. 2019 - 01 aug. 2019

Time

Înscrierile se fac în perioada 20 mai - 31 mai
All of the day

Junior Summer MedSchool (JSM)

Am ajutat peste 500 de elevi de liceu să fie mai hotărâți și mai motivați în legătură cu alegerea facultății pe care își doresc să o urmeze și a orașului unde își vor petrece cei mai frumoși ani ai tinereții. Fie că își doreau să descopere tainele utilizării stetoscopului, trucurile magice prin care se prepară medicamentele, sau felul în care poți face pe cineva să zâmbească cu gura până la urechi, cu toții aveau ceva în comun: energia și pofta de viață necesare pentru a petrece 2 săptămâni minunate în capitala Transilvaniei – Cluj – Napoca.

În a 6-a ediție a proiectului Junior Summer MedSchool nu ne lăsăm mai prejos și vă propunem un târg: voi vă asigurați că veniți cu multă energie și entuziasm, iar noi ne vom asigura că vă veți bucura de cele mai faine 2 săptămâni la Cluj, în stil UMF și că vom lega prietenii ce vor dura în timp.

Dacă te-am convins că acest proiect îți va face vacanța de vară de neuitat, te rugăm să nu îți programezi nimic în perioada 19 Iulie – 1 August și să devii un ,,Member of the JSM squad 2018”!!! Știm că sunteți nerăbdatori, însă pană când vom da startul înscrierilor pentru cea mai frumoasă experiență pe care o vei putea avea în această vară, te rugăm să-ți pregătești cele necesare:

 • adeverință care să ateste faptul că ești elev în clasa a XI-a
 • scrisoare de recomandare din partea unui cadru didactic
 • copie după cartea de identitate
 • cele mai relevante* 10 diplome pe care le ai

Menționăm că fiecare diplomă se va puncta în conformitate cu un barem prestabilit, însă ponderea cea mai mare o au voluntariatele cu tematică medicală, urmate de premiile obținute la olimpiadele de biologie, chimie, fizică, contorizându-se o singură etapă pentru aceeași materie pe an (exp: nu se vor puncta și premiul obținut la faza județeană, dar și participarea la faza națională din același an pentru o anumită materie). Vă rugăm să trimiteți doar 10 diplome, restul nefiind luate în considerare.

Vă anunțăm că în acest an, proiectul Junior Summer MedSchool va accepta doar participanți majori(18 ani împliniți până la data de 20 iulie 2018). Fiți pe fază… JSM va da drumul înscrierilor curând !

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Universități de vară pentru elevi