UVE
Organizația Studenților din Universitatea Tehnică din Cluj Napoca (OSUT)

Organizer

Organizația Studenților din Universitatea Tehnică din Cluj Napoca (OSUT)
Phone
0745 353 908
Email
office@osut.org
Website
http://osut.org
REGISTER

Location

Cluj
Category

More Info

Read More

Date

16 iul. 2019
Expired!

Time

Înscrierile se fac până în 31 mai
All Day

Engineering Summer University (ESU)

“Engineering Summer University” este un proiect educațional, de mare anvergură, ajuns la cea de-a IV-a ediție, organizat de către Organizația Studenților din Universitatea Tehnică (OSUT) și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTC-N).
Proiectul se adresează absolvenților de clasa a XI-a, viitori studenți, având ca scop familiarizarea acestora cu viața academică din toate punctele de vedere. “Engineering Summer University” are un ecou puternic, atât la nivel local, cât și la nivel național, reușind să creeze un adevărat pod de comunicare între liceu și facultate, în care ambele părți implicate reușesc să își promoveze identitatea.
Pe durata a 14 zile (15 – 29 iulie), 220 de elevi din toată țara sunt așteptați cu porțile deschise de către studenții și profesorii Universității Tehnice și vor fi intitiați în tainele studenției, înglobând toate etapele necesare începând de la procesul de admitere în facultatea pe care și-o aleg, până la procesul de examinare. Fiecare elev dornic să participe la acest proiect va completa formularul de înscriere accesibil pe site, și odată cu alegerea facultății aceștia vor susține cursuri, seminarii și laboratoare într-un mod realist, asemeni unui student, iar ulterior vor fi examinați de către profesori și doctoranzi, așteptându-se din partea participanților maximă seriozitate și dorință de muncă.