Engineering Summer University (ESU)

Ne vedem în 2022

“Engineering Summer University” este un proiect educațional, de mare anvergură, realizat de către Organizația Studenților din Universitatea Tehnică (OSUT). Proiectul se adresează absolvenților de clasa a XI-a, viitori studenți, având ca scop informarea acestora în legătură cu domeniile de specializare oferite de Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, oferirea unei perspective de ansamblu asupra vieții de student din Cluj-Napoca și familiarizarea lor cu viața academică din toate punctele de vedere.

“Engineering Summer University” are un ecou puternic, atât la nivel local, cât și la nivel național, reușind să creeze o adevărată punte de comunicare între liceu și facultate, în care ambele părți implicate reușesc să își descopere și să își promoveze identitatea.

Pe durata a 14 zile, peste 200 de elevi din toată țara sunt așteptați cu porțile deschise de către studenții și profesorii Universității Tehnice din Cluj-Napoca, urmând ca aceștia să fie inițiați în tainele studenției. Participanții vor parcurge toate etapele începând de la procesul de admitere în facultatea pe care și-o aleg, până la procesul de examinare. Avem zeci de activități pregătite special pentru a le oferi elevilor o simulare de vis a studenției, arătându-le de ce perioada aceasta este cu adevărat cea mai frumoasă!

Site

Date

02 - 16 iul. 2022
Expired!

More Info

Facebook

Location

Cluj
Category
Organizația Studenților din Universitatea Tehnică din Cluj Napoca (OSUT)

Organizer

Organizația Studenților din Universitatea Tehnică din Cluj Napoca (OSUT)
Phone
0745 353 908
Email
office@osut.org
Website
http://osut.org
Facebook